Exxentric

Exxentric és una de les empreses líders en tecnologia d’entrenament de volants, especialitzada en la fabricació i disseny d’aquest tipus de dispositius esportius, que permeten treballar la força amb resistència.

exxentric
exxentric andorra

Per a professionals

Els professionals de l’esport i la salut com ara: entrenadors de rendiment, entrenadors personals i fisioterapeutes, utilitzen els productes Exxentric des de 2011.

kBox

El kBox és el producte insígnia d’Exxentric. Un sistema d’entrenament de volant, creat a partir de l’experiència en tecnologia de la marca.

Què oferim?

Oferim diversos sistemes d’entrenament de volant, especialment indicats per treballar la força i orientats tant a professionals com a particulars.

Sigui quina sigui la teva motivació, el nostre equip de professionals t’ajudarà a escollir entre la línea de productes més àmplia i de més qualitat del sector per tal que acabis trobant els materials i complements esportius Exxentric més adients a les teves necessitats.

Les marques amb què treballem

Treballem amb les millors marques del sector de l'esport, apostant per proveïdors solvents i capdavanters. Així, des de Genmat Actiu assegurem la màxima qualitat i el millor servei als nostres clients.

Contacta’ns per més informació