Blog

Escollir el Tatami adequat pel terra del gimnàs

Pavigym ofereix una àmplia gamma de terres tècnics com el TATAMI per a gimnasos, dissenya especialment per practicar arts marcials com el judo, ju-jitsu, karate…

La tecnologia energy return dels tatamis Pavigym ajuda a esmorteir més d’un 60% els moviments i caigudes, comparat amb altres sòls d’arts marcials. A més, dissenyat específicament per oferir un balanç perfect entre rigidesa i elasticitat, aquest tipus de terra tècnic és perfecte per gestionar i dissipar l’energia extra usada en les arts marcials, que fa que encara sigui més segur practicar aquests esports que en altres sòls més rígids (evitant puntades i lesions).

Una altra característica estupenda del nostre sòl d’arts marcials TATAMI és la seva eficient adherència, cobrint tant adherència longitudinal com rotatiu. És perfecte per a l’entrenament descalç, i no provocarà cremades o abrasions en els peus com altres sòls. Com sempre, hem dissenyat aquest sòl meticulosament perquè estigui a l’nivell perfecte per a l’entrenament d’arts marcials.

El TATAMI s’instal·la amb un sistema precís puzle. Com a resultat, la instal·lació no només llueix millor, sinó que també és més fàcil de cuidar i dura molt més.

Leave a comment

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *