Qui som?

Genmat Actiu

SOBRE NOSALTRES

La nostra empresa neix el 2004 amb una filosofia molt clara: donar cobertura a un mercat plenament en creixement i que a Andorra patia grans mancances.
L'experiència ha fet que des de l'inici contactéssim amb les millors marques del sector, apostant per proveïdors solvents i capdavanters, assegurant d'aquesta manera la màxima qualitat i el millor servei als nostres clients.

MISSIÓ

La nostra missió és oferir sempre un servei de qualitat integral als clients. Per això, els professionals de Genmat Actiu assessoren de forma personalitzada en la realització i desenvolupament de cada projecte, entenent les necessitats de cadascun d’ells, fins a materialitzar-lo.

FILOSOFIA

La nostra filosofía és aportar qualitat, durabilitat i confiança, cosa només possible si es va de la mà de les millors marques del sector. Al mateix temps instal·lem, mantenim i reparem les nostres instal·lacions, amb tècnics formats i certificats pels nostres proveïdors.

Sabem que cada client té unes necessitats de manteniment diferents.
Per això Genmat aporta diferents modalitats de contractes de manteniment preventiu destinats a donar cobertura i el màxim de servei adaptant-nos plenament a totes les necessitats.