Thomas Wellness

A més de dissenyar i equipar gimnasos, spas i vestuaris, Thomas Wellness Group ofereix equipaments i materials per la pràctica del Pilates i el Ioga. Sigui per a professionals com per particulars, tots els seus productes es caracteritzen per la innovació, disseny i tecnologia de màxima qualitat i gran valor estètic.

logo thomas
pilates andorra

Vestuaris

Entre els productes per vestuaris de Thomas Wellness dels què disposem hi ha: taquilles, bancs, cabines de dutxa, taulells… sempre d’alta qualitat, funcionals, atractius i molt resistents en el temps.

Pilates i Ioga

Oferim una àmplia gamma de productes dissenyats per Thomas Wellness específicament concebuts per fer una correcta pràctica de les disciplines de Pilates i Ioga: mats, pilotes, reformers, cadillac…

Què oferim?

Dissenyem i equipem vestidors amb productes Thomas Wellness, aprofitant l’espai i oferint solucions de qualitat. A més, oferim material de tot tipus per la pràctica del Pilates i el Ioga d’aquesta mateixa marca.

Sigui quina sigui la teva motivació, el nostre equip de professionals t’ajudarà a escollir entre la línea de productes més àmplia i de més qualitat del sector per tal que acabis trobant les solucions Thomas Wellness Group més adient a les teves necessitats.

Les marques amb què treballem

Treballem amb les millors marques del sector de l'esport, apostant per proveïdors solvents i capdavanters. Així, des de Genmat Actiu assegurem la màxima qualitat i el millor servei als nostres clients.

Contacta’ns per més informació