Pavigym

Pavigym és especialista en paviments i solucions interactives per a la indústria del fitness global. Desenvolupa solucions diverses per a terres tècnics, adequats a cada propòsit i dissenyats per a cada activitat esportiva (entrenament funcional, pes lliure, fitness, arts marcials, ioga…) incloent-hi els requisits tècnics necessaris com ara: la resistència, la flexibilitat, l’adherència o el lliscament.

logo pavigym

Varietat de productes

Pavigym ofereix una àmplia gamma de productes adaptables a les necessites de cada espai: resistència, alta densitat, absorció de sorolls, impactes i vibracions…

Paviments tècnics

Amb més de 50 anys d’experiència, Pavigym s’enorgulleix especialment de la seva gamma interactiva PRAMA, que es caracteritza per ser un sòl d’alt rendiment.

Què oferim?

T’ajudem a triar el paviment més adequat per la teva sala d’esport i imatge de marca, sempre amb l’objectiu principal de garantir la millor experiència d’usuari.

Sigui quina sigui la teva motivació, el nostre equip de professionals t’ajudarà a escollir entre la línea de productes més àmplia i de més qualitat del sector per tal que acabis trobant la solució Pavigym més adient a les teves necessitats.

Les marques amb què treballem

Treballem amb les millors marques del sector de l'esport, apostant per proveïdors solvents i capdavanters. Així, des de Genmat Actiu assegurem la màxima qualitat i el millor servei als nostres clients.

Contacta’ns per més informació