Ranking

Ranking proveeix material esportiu per a col·lectius i empreses, essent una empresa de referència entre els professionals del sector.
La marca compta amb més de 10.000 referències en catàleg i un gran estoc disponible.

logo ranking
pilotes andorra

Material esportiu

La passió per l’esport és sinònim de Ranking. Una empresa que aposta per la innovació i els models de qualitat. Experts en material esportiu.

Pels professionals

Ranking va néixer el 1997 amb l’objectiu d’oferir una guia completa de recursos i productes per als professionals de l’esport i l’educació física.

Què oferim?

Proveïm i oferim assessorament sobre material i complements esportius Ranking, que es caracteritza i identifica per ser de qualitat professional.

Sigui quina sigui la teva motivació, el nostre equip de professionals t’ajudarà a escollir entre la línea de productes més àmplia i de més qualitat del sector per tal que acabis trobant els materials i complements esportius Ranking més adients a les teves necessitats.

Les marques amb què treballem

Treballem amb les millors marques del sector de l'esport, apostant per proveïdors solvents i capdavanters. Així, des de Genmat Actiu assegurem la màxima qualitat i el millor servei als nostres clients.

Contacta’ns per més informació