Evergy

Evergy és una marca d’equipament esportiu, que es caracteritza per la qualitat, funcionalitat, innovació, diferenciació i un servei excepcional. Ofereix productes adreçats a qualsevol tipus de centre esportiu per: Entrenament Funcional i Cross Training, Activitats dirigides i Sala fitness.

logo evergy
evergy esport andorra

Qualitat excel·lent

Tots els productes Evergy són d’alta qualitat i es caracteritzen pels seus dissenys funcionals, colors, textures, acabats i materials únics.

Marca referent

Marca referent en material fitness i esportiu per a professionals i particulars, que se sustenta en tres pilars: qualitat, innovació i servei excepcional

Què oferim?

Entre els productes Evergym que oferim hi ha: kettleblells, barres olímpiques, cordes d’entrenament… pels entrenaments intensos i objectius més ambiciosos.

Sigui quina sigui la teva motivació, el nostre equip de professionals t’ajudarà a escollir entre la línea de productes més àmplia i de més qualitat del sector per tal que acabis trobant l’equipament Evergy més adient a les teves necessitats.

Les marques amb què treballem

Treballem amb les millors marques del sector de l'esport, apostant per proveïdors solvents i capdavanters. Així, des de Genmat Actiu assegurem la màxima qualitat i el millor servei als nostres clients.

Contacta’ns per més informació