Planet Grup

Fundada l’any 1999, Planet Grup és una empresa especialitzada en el subministrament d’equipaments esportius i d’oci. Ofereix productes i solucions ideals per a rocòdroms i zones d’escalada.

logo planet

Rocòdroms

Planet Grup ofereix una àmplia gamma de productes de qualitatper a instal·lacions especialitzades en escalada, que n’allarguen la vida útil.

Instal·lacions certificades

Climbing Planet de Planet Grup dissenya rocòdroms adaptats a cada ús i a tot tipus d’instal·lació: des de lúdics fins a especialitzats en competicions d’alt nivell.

Què oferim?

Oferim productes per dissenyar rocòdroms i zones d’escalada amb l’objectiu de satisfer les necessitats de professionals i amateurs d’aquestes disciplines.

Sigui quina sigui la teva motivació, el nostre equip de professionals t’ajudarà a escollir entre la línea de productes més àmplia i de més qualitat del sector per tal que acabis trobant els materials i complements esportius Planet Grup més adients a les teves necessitats.

Les marques amb què treballem

Treballem amb les millors marques del sector de l'esport, apostant per proveïdors solvents i capdavanters. Així, des de Genmat Actiu assegurem la màxima qualitat i el millor servei als nostres clients.

Contacta’ns per més informació